At læse en artikel om sex-fetischer kan resultere i flere scare jumps end at se en hardcore gyserfilm. For os – uden de vanvittige fantasier – kan det nemlig være ret så skræmmende, og ikke mindst overraskende, læsning. Træk derfor modet over hovedet, hvis du fortsætter med denne artikel, hvori giver dig vores bud på de 5 mest tossede sex-fetischer, der findes.

Vi tror ikke, at der findes nogen variation større end den for folks sexlyster. I den ene ende af spektret befinder de kedelige sig. Dem, for hvem missionærstillingen er mere end rigeligt.

I den anden af spektret kan det ikke blive vildt nok. Her befinder der sig typer, for hvem det ikke er tilstrækkeligt at blive ordnet af en vandmand iført strap-on – det skal være endnu vildere og endnu mere absurd, hvis det skal være rigtig godt.

Disse typer kaldes for hardcore fetichister, og det gør de, fordi de har en eller flere sex-fetischer.

Sex-fetischer findes der rigtig mange af, og herunder præsenterer vi dig for vores bud på de 5 mest absurde af slagsen.

Catheterofili

Denne fetisch er ikke for sarte sjæle. Er man catheterofil, bliver man nemlig opstemt af tanken om en plastikslange i urinrøret. Hvorfor kan vi ikke forklare dig…

Agalmatofili

Hvis man er agalmatofil, er man tiltrukket af dukker, statuer og andre objekter, der ligner mennesker. Mon ikke oldtidskundskab har været yndlingsfaget for langt de fleste agalmatofile.

Melissafili

Lider man af melissafili, er man helt pjattet med at blive stukket af hvepse og bier.

Hvis det passer på dig, så søg da job hos en økologisk honningproducent, for så kan han/hun tilsyneladende spare sikkerhedsudstyret.

Psychrofili

Hvis man er psychrofil, er der en reel risiko for, at man finder sig selv i færd med at forsøge at stikke sin snabel ind i fryseren.

Psychrofile mennesker tænder nemlig på kulde. Alt fra folk, der fryser, til kolde objekter går lige i underlivet på dem.

Oculolinctus

Hvis man har fetichen oculolinctus, tænder man på at blive slikket i øjet. Det er simpelthen så underligt!

Men nu ved du det, og så ved du, at øjenbetændelse for nogle kan anses som en sexsygdom. Tosset, men sandt.