Hvis dit syn er blevet dårligere med tiden, er det vigtigt at bruge briller eller kontaktlinser. Det er ideelt, så du kan se. Men bliver du hurtigt træt af designet på dine briller? Og opdager du, at dit syn har ændret sig, så du har brug for en ny styrke? Det findes der heldigvis en løsning på. I stedet for at gå ud og bruge penge på et nyt par briller, hver gang du ønsker at skifte udseende eller styrke, kan man købe brilleleje. Hvilket betyder, at du for et fast beløb om måneden kan leje alle de briller, du ønsker. Få hjælp til brilleleje her. Hvis du har lyst til at høre mere, kommer det her.

Hvordan foregår brilleleje?

Som sagt kan du for et fast beløb hver måned, leje alle de briller, du vil, uanset hvilket stel, glas eller mærke, de har. Fordelen ved at leje briller er, at du kan holde dit syn opdateret og udskifte brillerne, hvis du er træt af deres design. Lejen af briller koster 135 kr. om måneden, uanset hvor mange briller, du vælger at leje. Du skal blot betale et engangsbeløb, når du starter lejen af de nye briller. Du kan vælge imellem forskellige betalingsløsninger, så du kan finde en læsning, der passer til dig og dit behov. Du kan for eksempel dele betalingen af brilleleje op i bidder, uden at betale mere. Du kan vælge at dele afbetalingen op i 12, 24 eller 36 måneder.

Hvorfor vælge det?

At vælge brilleleje er ideelt for dig, der ønsker at udskifte dine briller, for at opdatere dit syn eller ønsker et nyt design. Det er nem løsning, der ikke kommer til at koste dig mere, end den månedlige leje. Det koster ikke noget i renter eller i gebyr. Du skal blot vælge de briller, du ønsker.