Kvinde fra Høng troede, at hun havde modtaget en længe ventet pakke. I stedet stjal manden med guldtænderne, som afleverede pakken, hendes dankort.

Ifølge nyhedsmediet Dagens.dk var en 78-årig kvinde ude for en spøjs oplevelse, der pludselig viste sig at være langt mere alvorlig end som så. Tirsdag den 6. februar havde den ældre kvinde fra Høng været nede for at handle i sit lokale supermarked og var netop kommet hjem, da hun blev kontaktet af en mand med guldtænder.

Han fortalte kvinden, at han skulle aflevere en pakke til hende, og da kvinden netop gik og ventede på en pakke, anede hun ikke uråd. Kvinden inviterede derfor manden indenfor, men kort efter fandt manden ud af, at pakken alligevel ikke var til den 78-årige kvinde og gik derfor igen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Store kontanthævninger på dankortet

Hvordan kvinden forholdt sig til, at pakken ikke var til hende, fremgår ikke af nyheden fra dagens.dk, men næste dag fik kvinden i hvert fald en nedslående besked fra sin bank. Der var nemlig blevet hævet henholdsvis 15.000 kroner og 2000 kroner på det ved forskellige lejligheder, derfor havde banken nu valgt at spærre kortet.

Da den 78-årige kvinde blev ringet op af banken og fandt ud af, at hun manglede sit dankort, kom hun i tanke om, at hun havde haft besøg af manden med guldtænderne dagen før. Han havde jo netop været inde i hendes hjem, da hun troede, at pakken var til hende.

Mand med guldtænder har afluret pinkode i supermarked

Politiet mener, at dankortet højst sandsynligt er blevet taget af manden med guldtænderne. De arbejder også med en teori om, at han har været nede i supermarkedet samtidig med kvinden, og der har afluret hendes pinkode til kortet. Efterfølgende er han fulgt efter hende for at stjæle det.

Politiet tjekker nu overvågningsbilleder fra supermarkedet for at se, om manden med guldtænderne er på. Måske har du set manden, hvis du var ude at handle i Høng tirsdag formiddag. Han beskrives som:

– 45 – 55 år gammel
– 175 – 185 centimeter høj
– Almindelig af kropsbygning
– Kort, sort hår
– Yderligere kendetegn: Guldtænder, pænt friseret og mørklødet i huden som en, der har været på ferie
– Talte dansk med accent
– Klædt i mørkebrun/sort læderjakke, lyse bukser, iført guldindfattede briller
– Havde en pakkepost med sig

Hvor meget politiet får i løn for at finde manden vides ikke, men hvis du gerne vil blive klogere på, hvad andre får I løn, kan du tjekke denne side fra dagens.dk, hvor de samler oplysninger om, hvad en række forskellige faggrupper tjener.