Tillykke med rollen som nybagt forælder! Har du planer om en køretur indenfor den nærmeste fremtid, hvor din baby skal med? Så er der en række ting, du skal have styr på inden afgang såsom mad, autostol og beklædning. I denne artikel får du 3 nyttige tips til, hvordan du får det bedste ud af det, når du er på farten med din baby.

Sørg for at din baby er komfortabelt klædt på

Et must-have til køreturene med din nyfødte baby, det er køredragter. Køredragten har til formål at holde din baby varm ved transport, og den er samtidig behagelig at have på. Der er nemlig ingen ubehagelige dimser, der kradser og irriterer dit barns hud. Har du endnu ikke investeret i en køredragt, så kan du se flere køredragter her.

Hos https://luxkidz.dk/ kan du også finde meget andet komfortabelt babytøj, som er velegnet til de længere køreture med din baby.

Investér i en autostol af god kvalitet

En autostol et uundværligt redskab til transport. Når du udvælger autostolen, er der en række ting, du skal være opmærksom på, herunder:

  • Den skal være godkendt.
  • Den skal passe til dit barns alder, højde og vægt.

Det er en god idé at få forhandleren til at vise dig, hvordan autostolen monteres korrekt i bilen. Det kan nemlig være lidt svært at hitte ud af i starten.

Klemmeposer gør mad på farten nemmere

Har du planer om en længere køretur, er det en god idé at forberede noget mad hjemmefra. Klemmeposer gør mad på farten til det nemmeste nogensinde. Du tilbereder blot dine egne puréer og hælder i klemmeposen, og så kan du blot hive posen frem, når din baby er sulten. Får dit barn mælk, så kan det også være smart at forberede en flaske hjemmefra, så du ikke behøves at holde ind undervejs på turen.