Det er rigtig hyggeligt for jer som kolleger at tage på firmaaktiviteter, hvor I laver noget helt andet end at arbejde. Det er med til at gøre, at I lærer hinanden at kende på en helt ny måde.

Selvom du bruger meget tid sammen med dine kolleger i hverdagen, er det ikke sikkert, at du kender dem særlig godt. Derfor er det en god ide, at I løbende arrangerer firmaaktiviteter, så I kan lære hinanden bedre at kende. Det er også med til at gøre, at det vil blive både hyggeligere og nemmere for jer at arbejde sammen fremadrettet.

Der findes en række forskellige former for firmaaktiviteter. Det vil derfor være nemt at finde noget, der passer til lige præcis jer. Når I skal finde på en aktivitet, er det vigtigt, at I vælger noget, hvor alle vil have det sjovt. Hvis I ved, at der er en, der lider af højdeskræk, vil det for eksempel være en dårlig ide, at I tager ud at klatre.

Den aktive firmaaktivitet

Den aktive firmaaktivitet, hvor I bringer jer selv i spil, er en supersjov form for aktivitet, I kan lave sammen som kolleger. Der er et væld af forskellige muligheder, og det vil derfor være nemt for jer at vælge en, der passer til jer.

Det kan for eksempel være at tage ud at skyde med paintballkugler mod hinanden eller leje et oversize sumobryderkostume, så I kan slås mod hinanden uden at komme til skade.

Er I til noget mindre voldeligt, kan I tage på en gådeløsningsopgave. Det er typisk en mordgåde, som I skal løse. I bliver dog ikke selv involveret fysisk, udover at I skal ud for at finde spor, så I kan opklare mordgåden.

Den hyggelige firmaaktivitet

Hvis I vil lave noget lidt mere stille og roligt, findes der heldigvis rigtig mange former for langt mere stille og rolige firmaaktiviteter. Det kan for eksempel være en vinsmagning. Det er en supergod måde for jer at være sammen og have en fælles oplevelse som kolleger.

Et godt sted for jer at holde en vinsmagning i nærheden af København er på restauranten Club Riva ved Rungsted Havn. De har stor erfaring med at skræddersy firmaaftener med sjove arrangementer, der passer til lige præcis jer.

Firmaaktivitet, hvor I lærer noget

Som kolleger er I helt sikkert vant til at tage på kursus sammen. Men det er slet ikke et kursus, der har noget at gøre med jeres arbejde, som vi tænker, at I nu skal kaste jer ud i. I stedet er det et kursus i noget helt skørt, som der sikkert ikke er så mange af jer, der har prøvet før.

Det kan være et kursus i at fremstille flødeboller, lave øl eller tegne. Det, det handler om, er, at I kommer på udebane, og at I er sammen om at lære noget nyt. Det er med til at gøre, at I kommer til at være på det samme niveau. Pludselig er chefen og sekretæren et team, der skal lave de absolut bedste flødeboller.

I kan også øve jer i at lave sjove jokes og vittigheder. Check eksempelvis de-sjove-jokes ud her!