3 grunde til at investere i en kontinentalseng

En kontinentalseng kan rent økonomisk godt være dyrere end den famøse boxmadras, der som udgangspunkt er en af de mest populære sengeløsninger herhjemme i Danmark. Så hvilke fordele er der at hente ved at bruge lidt flere penge på en saffron beds kontinentalseng end en af de andre velfungerende sengetyper.

Opbygning til komfort

Kontinentalsengen består generelt af tre lag af madrasser i modsætning til boxmadrassen, der konstrueres af en madras. Derpå udgøres saffron beds kontinentalseng af en underboks, springmadras og topmadras, der tilsammen udgør den kendetegnende 3-lagskonstruktion. Denne konstruktions primære formål må antages at være for at skabe maksimal komfort for forbrugeren af senge. Der kan for nogle forekomme mere dybde i sengen, hvilket kan være gavnligt for nogle og deres krop, søvnmønstre og behov.

Unik tilpasning til dig

En anden fordel ved saffron beds kontinentalseng er de utallige valgmuligheder inden for størrelse, design samt hårdhed i madrassen. På den måde kan du tilpasse din seng til dine unikke behov, når det kommer til din krops komfort. Der kan være forskellige behov for forskellige individer, når det kommer til kroppens positionering under søvn. Der er nogle hvor en hårdere madras er ideel og nogle, der foretrækker et blødere underlag. Det kan være en ren præference af hvad der føles behageligt, men det kan for nogle også være essentiel i forbindelse med eventuelle skavanker og ubehag i kroppen.

Æstetik og luksus

Din saffron beds kontinentalseng kan også tilpasses til dit unikke soveværelse, så æstetikken også tilgodeses i din investering. Kontinentalsengen er qua sin større omkostning også for mange associeret med mere luksus, hvilket ikke kun kommer til udtryk i sengens komfortmæssige kvalitet. Der er også nogle overvejelser relateret til design og materialer der kan gøre sig gældende, og har indflydelse på prisen. Hvis det er noget, der prioriteres højt i dit hjem, kan kontinentalsengen altså også bidrage derpå.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top