Der er sket rigtigt meget med takeaway siden de allertidligste dage. Det der startede med catering til særlige lejligheder, er nu med internettets fremkomst blevet til et verdensomspændende fænomen. I dag kan man nemlig bestille mad fra alle verdens hjørner med blot nogle få klik på en museknap. Uanset om du har lyst til italiensk, græsk, kinesisk eller arabisk mad, så har sider såsom Wolt, Just-Eat.dk, hungry.dk og eatonline.dk gjort det rigtigt nemt at få maden leveret direkte til danskernes hoveddøre. Og det er i dag ikke kun én slags restauranter, der rider med på takeaway bølgen. Du kan nemlig finde takeaway mad fra selv den mest ydmyge pølsevogn til de bedste Michelin stjernede gourmetrestauranter. Læs videre her, og se hvad du rent faktisk kan få for dine penge, når du bestiller takeaway.

Mad på et budget

Hvis der blot er tale om en god pizza til en kold tirsdag aften, så vil du naturligvis være ganske godt dækket ind, når det kommer til antallet af takeaway restauranter på sider såsom Wolt. Især restauranterne i den billigere ende af skalaen har nemlig været med fra starten, hvilket har gjort det ekstremt nemt at finde god takeaway til rimelige priser.
Visse sider, såsom f.eks. Wolt, har oven i købet rabatkoder, der har gjort det endnu billigere at få god takeaway herhjemme. Hvis dette lyder interessant, så bør du absolut bruge denne rabatkode til take away til din næste bestilling – måske allerede i aften.

Mad i mellemklassen

Det er ikke kun grillbaren på hjørnet der har fået øjnene op for de økonomiske fordele ved at samarbejde med en af de mange takeaway sider på nettet. Det har mange af de restauranter der befinder sig i den såkaldte mellemprisklasse nemlig også. Disse restauranter, der traditionelt set ikke har leveret mad ud af huset, har nemlig valgt at alliere sig med hjemmesider, såsom roomservice.dk der netop er specialist i at levere mad fra restauranter som de populære gourmet burgerkæder.

Det koster som udgangspunkt en lille smule mere, men det er til gengæld alle pengene værd, at man ikke er begrænset til de spisesteder, man normalt finder på takeaway siderne. Og hvem ved, måske kan du endda finde en Wolt rabatkode, der gælder til netop din yndlings gourmet burgerkæde.

De dyre restauranter

Coronavirussen har måske nok haft en væsentlig finger med i spillet, når det kommer til dette sidste punkt. Her tænkes der naturligvis på de dyreste restauranter, der har vundet én eller flere Michelin stjerner. Disse restauranter kan på samme som de fleste andre spisesteder i denne vanskelige tid mærke krisen på deres omsætning.

Derfor har en række af disse dyre spisesteder valgt at tilbyde deres kreationer som takeaway til deres kunder – i hvert fald indtil coronakrisen blæser over. Men man ved selvfølgelig aldrig; måske vil Michelin stjernet takeaway stadig være en mulighed efter der endelig er blevet opfundet en vaccine til den verdensomspændende pandemi. Dog skal du nok ikke forvente at kunne finde en Wolt rabatkode til denne type restauranter.