Trænger din stue til en makeover? – Så læs med her

Sidder du inde i din stue og kigger rundt og synes, at rummet er blevet lidt kedeligt? Så kan du sagtens læse videre. Nogle gange trænger man til forandring og det kan også ske, når det kommer til indretning af sin stue. Det kan være, at stuen trænger til den helt store makeover eller, at sofaen og sofapuderne blot trænger til at blive skiftet ud. Her kunne sofapuder fra Fossflakes være en mulighed. Uanset hvad, så kommer der her lidt inspiration til, hvordan du kan give din stue, et nyt liv.

Den helt store makeover

Hvis du tænker, at stuen trænger til den helt store makeover, så kan man starte med en finde, en anden farve til væggene. Her skal du vælge en farve, du godt kan lide. Du kan eventuelt vælge en støvet farve, såsom støvet grøn eller blå. Derefter kan du begynde at overveje, om du skal have nye møbler. Det kan også være, at du kan give de gamle møbler et nyt liv, ved at male eller ompolstre dem. Dette er en god måde at genbruge sine ting på. Du kan også sagtens købe nogle nye møbler. Hvis du vælger det, så kan det være en god ide at købe møblerne i en farve, der passer til den nye farve på væggen.

Inddrag flere farver

Uanset om du er begyndt på den helt store makeover eller blot trænger til lidt forandring, så er det en god ide at inddrage farver, i indretningen. Det kan man blandet andet gøre ved at købe nogle sofapuder, i farver eller med mønster. Man kan også købe keramik eller lysestager, i forskellige farver. En anden mulighed er at hænge billeder med en masse farver på, op på væggen. Farver kan nemlig være med til at give et rum, et helt nyt liv.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top