Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være tiden, hvor vi skal pakke vores rejsekuffert for at tage hjem til forældrene for at fejre hjerternes fest. Der er lagt op til hyggestemning, og det bliver for mange rart at komme væk fra en stressende hverdag for at slappe af i de trygge rammer, der er i forældrenes hjem.

Men for mange og især de studerende betyder det også, at vi skal rejse fra storbyerne og ud på landet, hvor vores forældre og familie holder til.

I artiklen her har vi kigget på, hvad man som rejsende kan bruge rejsetiden til, og hvordan man nemt kan gøre denne tid endnu kortere, ved at man laver noget sjovt og spændende, samtidig med at man sidder i toget eller bussen.

Øg spændingsniveauet under rejsen

Det kan være utrolig kedeligt og uinteressant at skulle sidde stille i et transportmiddel flere timer i træk, og hvis man ikke er forberedt, kan det faktisk være så kedsommeligt, at det får indflydelse på hele juleferien. Derfor er det da også vigtigt, at man er forberedt på den lange rejsetid med en eller anden form for aktivitet.

I den forbindelse anbefales det, at man vælger en aktivitet, der får pulsen op. Allier dig eventuelt med et casino, hvor du kan spille alt fra blackjack og poker til bingo og roulette. Her er timevis af sjov og spænding, og man kan være sikker på, at man ikke kommer til at kede sig foreløbigt, hvis man bruger tiden på at spille online.

For mange kan det virke grænseoverskridende, men hvis man ikke har lyst til at spille om penge, kan man eventuelt vælge en version, hvor man spiller om virtuelle penge – og ellers er der også rig mulighed for, at man kan finde en eller anden form for bonus eller rabatkode, hvor man kan få de første spins eller jetoner gratis. Prøv eventuelt at søge lidt på nettet efter den bedste løsning til dig. Det tager ikke lang tid, og så er du sikret en behagelig og spændingsfyldt rejse, når du skal hjem på juleferie.

Brug tiden på at læse den bog, du aldrig fik læst

Er du ikke meget for at skulle spille online, kan du eventuelt vælge at gå i krig med den bog, du aldrig fik læst. For på den måde får du taget hul på bogen, og du har dermed også svært ved at lægge den fra dig efterfølgende. Det er en genial idé, hvis man ikke får sig taget sammen i hverdagen efter arbejde, og du vil med garanti ikke fortryde, at du tog udfordringen op.

Gider du ikke læse, kan du jo vælge lydbogen og høre den i stedet. Så kan du også koncentrere dig om noget andet under transporttiden, samtidig med at du kan komme gennem den bog, der har hjemsøgt dig i flere år og bare ventet på at blive læst.

God tur.