Sponsoreret

Om det er temaet eller gevinstchancerne er ikke til at sige. Men det er faktum at Book Of Dead er et af seneste års største succeser indenfor spilleautomater. Det gælder både her i Norden og i resten af verden. Der er dog ingen tvivl om, at en tilbagebetalingsprocent på over 95% kan være medvirkende til populariteten. For det er naturligvis sjovere at spille, hvis man har en fair chance for at vinde.

 

Book Of Dead – for  dig der elsker Egypten

Er du samtidig vild med skattejagter, egyptiske gravkamre og guld i lange baner? Så er Book of dead lige dig. Og hvorfor ikke bare prøve heldet af med det samme? Det er slet ikke så svært – og der findes tilmed demoversioner, så du kan prøve dine evner af først. Mange casinoer giver nemlig mulighed for at prøve spillet inden man går rigtig i gang. Det er en god måde at få en føling med gameplayet. Og så spiller du naturligvis ikke om penge.

 

Tag på jagt efter egyptiske statuer og monumenter

Men hvad går Book Of Dead så ud på? Hovedpersonen er Rich Wilde, som nok bedst kan beskrives som en moderne Indiana Jones-type. En ung eventyrer, som er på jagt efter egyptiske fund i underjordiske gravkamre. Selve automaten består af 5 hjul, 3 rækker og 10 gevinstlinjer. Meget klassisk set-up. Selve symbolerne er holdt i det egyptiske tema – nemlig med symboler som guldskatte, monumenter og statuer. Og rammer du 5 ens symboler på linje, kan du få helt op til mellem 100 og 5000 gange din indsats igen! Der er således masser af penge på spil – og gode muligheder for at gøre et scoop!

 

Nemt at spille – nemt at vinde

Men det er naturligvis ikke gjort med det alene. For der er også en række forskellige bonussymboler. Disse er gerne de højst betalte, da de giver dig mulighed for særlige bonusfeatures. Og netop dette er med til at gøre spillet sjovt længe samtidig med at det tilføjer en masse action og dynamik. Så er du på udkig efter et spil der er nemt at gå til, og hvor der er gode chancer for gevinst, er Book Of Dead absolut et forsøg værd!

 

Spiller du safe eller gambler du?

Føler du dig ekstra heldig? Så har du også muligheden for at gamle lidt ekstra hver gang du vinder noget i spillet. Du bestemmer selv hvornår og hvor meget. Og dermed også om du ønsker at fordoble din gevinst eller blot tage til takke med det det, du allerede har vundet. Valget er dig! Så hvorfor ikke prøve Book Of Dead allerede i dag?