Det er altid hyggeligt med en lille ny hvalp i hjemmet. Der er altid gang i den, og der er sjove stunder omkring hvert et hjørne, men dette betyder ikke, at det ikke er vigtigt, at du træner din nye hund i hverdagen. Derfor får du i denne artikel gode råd til, hvordan du kommer i mål med din hundetræning, så du kan få det meste og bedste ud af din tid med din hund. Husk dog også at holde pauser, så din hvalp kan sove og slappe af. i denne tid kan du så altid besøge et af mange Spillemaskiner med bonusspil online, indtil din hvalp er klar til leg igen.

Start langsomt op

Når du lige har fået din hvalp hjem, så er det vigtigt, at du starter langsomt op. Det er på dette tidspunkt, at din hvalp er mindst, og den har ikke lige så meget energi som en voksen hund. Det kan derfor være overvældende for din hvalp, hvis der ikke kommer længere pauser i løbet af dagen, hvor den blot kan gå rundt i hjemmet og sove, når den har behov for det. Senere kan du så begynde at træne mere og mere med din hund, så den kan lære alle de ting, som den har behov for at kunne. 

Se andre hunde i hverdagen

Når du skal træne din lille nye hvalp, så er det vigtigt, at du husker at introducere den til mange andre typer af hunde. Dette gør, at din hvalp blive socialiseret, og den får en masse nye indtryk, som den skal forholde sig til, og dette vil gøre den til en bedre og mere afbalanceret hvalp. Denne form for socialisering kan være gennem hvalpetræning, eller det kan blot være ved at tage din hvalp med til forskellige steder, hvor der som oftest er flere forskellige typer af hunde. 

Brug gode godbidder og masser af ros

De fleste hunderacer reageret bedst på rod og godbidder, når der skal trænes i hverdagen. Dette gør, at de forbinder træningen med noget positivt, og det vil være langt sjovere for både dig og din hund, at dette er tilfældet. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvilke godbidder din hund bedst kan lide, så du kan hold din hunds koncentration gennem hele træningen. Så kan du få det meste ud af træningen med din hvalp.