Dette indhold er sponsoreret

Entreen kan være et svært rum at indrette, fordi det har mange funktioner. Det er her du byder dine gæster velkomne, hvor du smider alt tøj og sko, men også her, du befinder dig lige inden du går ud af døren. Det er derfor vigtigt at have alle disse funktioner i mente, når man indretter entreen, så man udnytter entreen bedst muligt.

Opbevaring

Opbevaring er næsten den vigtigste funktion af entreen. Entreen skal både rumme jakker og sko, men eventuelt også en masse varmere beklædning og indkøbsnet. Hvis pladsen tillader det, er det oplagt med et skab ude i entreen, der kan rumme alt det overtøj og fodtøj man ikke bruger. Imens kan man have fine knager og skoreoler med det, man lige bruger i øjeblikket. Man kan blandt andet finde Alt fra Roon & Rahn her, de laver nemlig fine knager og skostativer, som er oplagte til entreen.

Lys og rummelighed

Entreen er ofte et lille rum og kan derfor ofte fremstå som indeklemt. Dette vil vi gerne undgå ved at skabe det rette lys og en rummelighed. Først og fremmest er det vigtigt med en god belysning, både så man kan se ens overtøj, fodtøj og diverse, men også så rummet bliver oplyst og ikke synes mindre end det er. Man kan derudover skabe mere rummelighed ved at inkorporere et spejl i entreen. Spejlet vil ikke kun medvirke at rummet synes større, det vil også være enormt praktisk ude i entreen, så man kan se hvordan man ser ud, lige inden man træder ud af døren. Du kan blandt andet se på disse fine runde spejle fra AYTM.

Farver

Hvis entreen er lille, skal man passe på med farvevalg derude. Med det sagt, skal man ikke holde sig tilbage på baggrund af dette, man skal blot tænke over, hvilke farver, der vil komplimentere rummet bedst muligt. I entreen kan man vælge nogle fine, sarte pastelfarver eller eventuelt nogle lysere naturfarver. Disse farver vil give lidt spil og liv til entreen, men samtidig skabe en ro og ikke virke overvældende.

Shop her og find alt det du mangler til at peppe din entre op. Ved at følge disse tips vil du både skabe en entre, der indkapsler det praktiske og æstetiske, men som samtidig fremstår rummelig.