PC Service Center præsenterer et overskud på to millioner kroner.

Det er altid godt med en succeshistorie, og det må siges at være det, man forbinder med PC Service Center. Den danske PC og Mac-reparatør har nemlig været i gang i over 20 år, og de redder mange fortvivlede kunder, som pludselig har haft problemer med deres elektronik. De har leveret hurtige og fantastiske reparationer, som i 90% af tilfældene faktisk udføres samme dag, og de har altid leveret en service i absolut topklasse.

Dette har båret frugt, og de har gennem årene udvidet fra blot én butik på Nørrebro til hele seks butikker i København og Nordsjælland, og drømmen stopper ikke her. De arbejder konstant på at blive større og bedre, og det har faktisk resulteret i et overskud før skat på 2 millioner kroner.

Hvad kan PC Service Center, som andre ikke kan?

Det handler i bund og grund om, at PC Service Center leverer en ydelse, som er så god, at de tiltrækker en masse kunder, som alle får en god oplevelse med virksomheden. Dette skyldes, at der er stort fokus på, at kunder forstår, hvad der skal ske; så snart de afleverer deres enhed, så bliver de mødt med en person, som ved hvad det hele handler om, men som også allerede fra start kan fortælle om reparationen, hvor lang tid det vil tage, og hvad det vil koste – og de har nogle yderst fordelagtige priser.

I langt de fleste tilfælde vil reparationen foregå samme dag, og man kan derfor hente den allerede dagen efter. Dette er afgjort også en faktor for, at de er blevet så populære, for de fleste af os ønsker næppe at gå flere dage uden vores PC eller Mac, da den er vigtig både i forbindelse med arbejde og dagligdagen.

Der er ingen tvivl om, at PC Service Centers succes skyldes deres fantastiske serviceniveau.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top