Ledninger i massevis der hænger og forstyrrer øjet og skaber asymmetri i din ellers velmøblerede bolig. Vi kender det alle. Vi lever i en medie præget virkelighed, hvorfor ledninger bliver mere og mere almindelige i vores bolig. Vi må derfor se os nødsaget til at integrere dem i vores boligindretning. Løsningen herpå er et hifi møbel. Et hifi møbel hjælper med at skjule anlæg, højtalere, kabler, software og meget mere, så din bolig stadig fremstår nydelig og ryddelig. Ideen er altså, at skjule alt det der forstyrre øjet uden at gå på kompromis med design. Et hifi møbel bliver mere og mere aktuelt, da møblet kombinerer mediet med design og indretning. Ved et hifi møbel fra clic fås en gennemtænkt kombination af hifi og eksklusivt dansk møbeldesign, som gør det muligt at gøre kabler, højtalere og alle andre ledninger, der forstyrrer øjet, til en del af et stilfuldt set-up. Clic sikrer dermed et møbel, der passer til lige netop din bolig, og sikrer ligeledes, at der ikke gås på kompromis med design og lyd.  

Fjernsynet er vores bedste ven

Fjernsynet bliver mere og mere dominerende. Der er her vi slapper af alene, her vi hygger os sammen, og her vi bruger utallige af vores timer. Fjernsynet er altså en integreret del af vores hverdag. Vi bruger faktisk i gennemsnit hele 2 timer og 38 minutter foran fjernsynet hver evig eneste dag. Et hifi møbel er altså her meget aktuelt. De fleste husstande i Danmark er udstyret med et eller flere fjernsyn, og et hifi møbel udgør dermed et centralt element i indretningen i mange hjem. Det er på fjernsynet vores øjne dvæler i mange vågne timer i løbet af din dag. En investering i et hifi møbel sikrer dermed at øjnene får ro og ikke bliver forstyrret af ledninger. 

Underholdning som en stor del af hverdagen

Underholdning udgør en stor del af vores hverdag. Vi arbejder på computeren, tjekker telefonen og hører radio og podcasts. Alt dette kræver strøm, og strøm kræver ledninger. Skærmen bliver mere og mere aktuel, om det så er IPad-, computer- eller fjernsynsskærmen. Underholdning er med sikkerhed en stor del af vores hverdag, og udvalget er stadig stødt stigende. Hifi møblet udgør dermed ligeledes en stor del af vores hverdag, og det ses derfor essentielt at integrere i boligen. Indretning og kvalitet er to ting, vi går mere og mere op i. Hifi møblet sikrer, at de to ting går hånd i hånd og dermed danner rammen for din drømmebolig.