Sponsoreret indlæg

Følger du med i moderne boligindretning? Hvis du har fingeren på pulsen ved du med sikkerhed, at marmorbordplader hører til tidens hotteste hits netop nu. I hvert et hjem lyser den mageløse marmor op og forskønner den skandinaviske indretning.

Vil du indrette dig med den trendy sten? Rygtet siger, at materialet er sart og vanskeligt at vedligeholde, men med den rigtige kvalitet og rådgivning, får du en bordplade, der kan holde i mange år.

 

Vælg den rigtige type marmorbordplade

Det er ikke uden betydning, hvilken type marmorbordplade du vælger til hjemmet. Den skal naturligvis passe til din personlige stil. Holder du af et lyst og lækket, skandinavisk look? En klassisk hvid marmor understreger de nordiske detaljer, men skaber samtidig et stærkt brud med sine lette, grå marmoreringer.

Tør du tage et modigt valg og sætte kontraster op mod hinanden? Hvis du ønsker at skabe blikfang i indretningen, kan du med fordel vælge en sort marmorbordplade. Det er et stærkt valg, som med det samme drager øjnene mod sig, og placerer du en markant vase på bordet, fremhæver du yderligere den dramatiske effekt.


Et skønt valg til den modebevidste bolig

Et elegant, smukt udtryk får du med det grønne marmor, der er oplagt at sammensætte med guldelementer. Den dybe farve forstærker den luksuriøse stemning, og vælger du denne type bordplade på badeværelset, opnår du straks den eftertragtede hotelvibe.

I køkkenet kan du også vælge det lækre materiale. I samspil med bløde træsorter og udvalgte farver opnår du et æstetisk udseende, som afspejler din sans for indretning og modebevidste valg.

 

Overfladebehandling skaber ekstra sikkerhed

Uanset om du indretter dig med marmor, skifer, travertin eller et helt fjerde materiale, er overfladebehandling afgørende. Det er med til at sikre produktet en lang levetid. Vil du opleve ekstra sikkerhed i hverdagen, er overfladebehandling af travertin et must.

Vil du bruge dit produkt uden at være forsigtigt og påpasselig? Hvis du vil have fuldt udbytte af det smukke travertin, skal du overfladebehandle det før brug. På den måde slipper du for at bekymre dig om brugsbrugsspor og slid. I stedet kan du roligt nyde det skønne resultatet og vide, at du har gjort det ypperste for at sikre materialet glød fremadrettet.

Frygter du en lang og tidskrævende proces? Heldigvis er det ikke svært at overfladebehandle med de rigtige komponenter, og tiden er givet godt ud: Resultatet bliver mageløst.