Vi bruger mere og mere tid på mobilen, og det stjæler blandt andet tid fra sexlivet. Derfor bør mobilen slet ikke være i soveværelset, mener sexolog. Der kan dog være få undtagelser – som når du kan bruge mobilen til at styre vibratoren med.

I 2015 brugte en voksen dansker i gennemsnit 2,5 timer om dagen på sin smartphone – og det tal er bare vokset. Hvis du ikke føler, at du har tid til at dyrke sex, kan mobilen derfor være tidsrøveren. Sexolog Signe V. Bentzen mener slet ikke, at mobilen hører til i soveværelset. Hun siger, at soveværelset skal være et helle, der er fri for skærme.

Udover at mobilen stjæler tiden fra dit sexliv, stjæler den også tid fra, at du er sammen med din kæreste. Det er også en vigtig forudsætning for, at I overhovedet har lyst til at have sex.

Når mobilen alligevel er velkommen i soveværelset…

Der er dog nogle tidspunkter, hvor mobilen alligevel kan være meget god at have i soveværelset. Der er nemlig blevet udviklet vibratorer, som kan styres via en smartphone. Dermed kan den ene altså styre den andens vibrator – så bliver det pludselig meget sjovere at have mobilen med i seng.

Kilde: https://www.avisen.dk/derfor-skal-din-mobiltelefon-ud-af-sovevaerelset_436758.aspx