Medarbejdergaven: 7 gode idéer

God virksomhedsdrift har flere forskellige komponenter. Én af dem går ud på at sørge for, at dine medarbejdere både føler sig trygge i arbejdsmiljøet, hørt og værdsat. Og den nemmeste måde at vise, hvor taknemlig du er for deres kontinuerlige indsats er ved af og til at give dem en gave. 
 De fleste chefer vælger at give gaverne ved juletid. Men det er naturligvis helt op til dig, hvornår du belønne dine medarbejdere. Nedenfor giver vi dig syv af de bedste idéer til medarbejdergaven. 

Planter eller blomster 

Langt de fleste mennesker elsker planter og blomster. Dog findes der også mange, som ikke køber dem, fordi de vurderer, at det er for dyrt. 
 Hvis du gerne vil give alle medarbejderne nogenlunde den samme gave, er planter og blomster en fremragende idé. Du kan også overveje at forære en blomsterbuket til månedens medarbejder eller til de fødselarer, der løbende er på kontoret. 

Bøger 

Arbejder I indenfor et felt, der konstant er i udvikling? Eller vil du blot gerne opfordre dine medarbejdere til at sætte kvalitetstid af til dem selv? Så går du ikke galt med en velvalgt bog. De fleste chefer vælger for eksempel at købe livsstilsbøger til deres medarbejdere, men mulighederne er rigtig mange. 

Teknologi og elektronik 

Har I et stort kontor med mange mennesker, føler en del af dine medarbejdere sandsynligvis af og til, at det er svært at koncentrere sig. I sådanne tilfælde er trådløse høretelefoner vejen frem. Hvis du alligevel planlægger at give dine medarbejdere en gave, bør trådløse høretelefoner også stå højt på din liste. Det samme gælder powerbanks, opladere og alt andet, der kan gøre medarbejdernes gang på kontoret nemmere. 

Gourmetkurv 

Livet er fyldt med store smagsoplevelser. Men gourmetmad, kvalitetskaffe, lækkert aromatisk te og udsøgt chokolade koster altsammen flere penge, end mange af os har råd til selv at bruge. Derfor er en kurv med for eksempel oliven, madolie, nødder, kaffe, te, bolsjer og håndlavet chokolade en sikker vinder, når du søger en perfekt gave til flittige medarbejdere. 

Gavekort 

Uanset anledningen er et gavekort altid en god gaveidé. Når du køber gavekort til dine medarbejdere, kan du blandt andet vælge at forære dem et årskort til Tivoli, et gavekort til øl- eller vinsmagning eller et gavekort til et spa-ophold. Oplevelsesgavekort opfordrer modtageren til at få mest muligt ud af sin fritid – og de sender et signal om, at du som deres gavekort, ser dine medarbejderes indsats og anerkender, at de fortjener deres dyrebare fridage. 

Nøglesnore og merchandise 

Kaffekrus, t-shirts og nøglesnore er noget, som de fleste af os bruger i løbet af hverdagen. Og hvorfor ikke give dine medarbejdere en gave, som både er anvendelig, og som samtidig kan fremme følelsen af sammenhold og virksomhedsidentitet på arbejdspladsen? Køb nøglesnore her, og giv en gave til både din virksomhed og til de medarbejdere, der er med at holde den kørende. En nøglesnor kan desuden sagtens være en god gave, som modtageren bliver glad for – særligt når det netop kan skabe en slags tilhørsforhold.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top