Som moderne mennesker har vi mere end rigeligt at se til. Vi bruger omtrent en tredjedel af vores tid på at arbejde. Vi forpligter os på forskellige måder over for familie, venner og bekendte. Desuden søger vi konstant at holde os opdaterede på, hvad der rører sig både i indland og udland.

Hvis du af og til mangler overskuddet til for eksempel at rydde ud i din bolig eller forny garderoben, er du ikke alene. Livsstilsengagementer kræver tid og energi. Men dét betyder ikke, at sådanne engagementer bør forsømmes. En velindrettet bolig er essentiel for din evne til at føle dig godt tilpas i hjemmet. Og selvom udseende ikke er alt, har vi ofte de bedste dage, når vi har gjort lidt ekstra ud af os selv. I dag findes der en lang række online sider dedikeret til livsstil. Med god grund er profil art.dk blandt danskernes absolutte favoritter.

Profil Arts fokus

Profil Art holder til i Horsens og har i mere end tre årtier beskæftiget sig med mærkevarer inden for mode og bolig. Siden begyndelsen har sidens stiftere haft et ønske om at skabe en solid blanding af kvalitetsvarer til hjemmet og til garderoben, og selvom mange kunder jævnligt lægger vejen forbi butikken på Horsens’ Søndergade 32, er flere og flere også begyndt at orientere sig i sortimentet på Profil Arts hjemmeside.

Profil Arts specialer

Blandt Profil Arts mange tøjbrands finder du blandt andet Neo Noir, Mos Mosh og Ganni. Virksomhedens skokategori omfatter smukke modeller fra både prominente, internationalt kendte mærker som New Balance og danske designere som Anonymous Copenhagen. Smykkesortimentet præges særligt af accessories fra Maanesten, Maria Black og Julie Sandau, og søger du lidt nyt til boligen, kan du hos Profil Art for eksempel erhverve dig produkter fra By Lassen, Lucie Kaas og Knax. Fælles for alle Profil Arts varer er, at de er udvalgt med stor omhu og med øje for både holdbarhed, kvalitet og design. Sidens sortiment spænder både over minimalistiske og mere flamboyante designs, så uanset din stil, er der rigtig god grund til at besøge Profil Art, næste gang din livsstil trænger til en opfriskning.  

Er du i tvivl om, hvilke produkter, der passer bedst til dig? Har du spørgsmål eller kommentarer til handelsbetingelserne, leveringstiderne eller noget tredje? Profil Arts kundeservice besvarer glædeligt din henvendelse på enten telefon eller mail. Du kan fange teamet på alle hverdage mellem 9 og 15.00.