Går du allerede og tænker over, hvad du skal gå i gang med af projekter til forår? Hvis du mangler et forårsprojekt, kan du f.eks. gå i gang med at give din husfacade en kærlig hånd. Det er nemt at glemme at give den lidt opmærksomhed, men til gengæld er den det allerførste, folk ser, når de ankommer til dit hus.27

Skift dine gamle og slidte vinduer

Hvis du har nogle vinduer, der er gamle og slidte, går det ikke udelukkende ud over dit hus’ udseende og facade. Det går også ud over dine varmeregninger og dit indeklima i din bolig. Derfor er det vigtigt, at du jævnligt tjekker op på, om dine vinduer trænger til en udskiftning.

Når du skifter nogle slidte vinduer ud med nogle nye, gør det rigtig meget for din husfacade. Det får helt nyt liv, fordi der kommer nogle rene og klare linjer. Vinduer er en investering, men du kan sagtens finde billige vinduer.

Når du skal finde de rette vinduer, skal du tænke over, hvad der passer bedst til dit hus. Der findes mange slags vinduer, der hver giver et forskelligt look.

Giv dine fliser en algebehandling

Hvis du har fliser i din indkørsel, vil de med tiden komme til at se slidte og gamle ud. De behøver ikke nødvendigvis at være hverken slidte eller ødelagte. Det kan nemlig skyldes, at de er dækket til af mos og alger.

Heldigvis kan du give dine fliser en algebehandling, der gør, at de kan komme til at se nærmest nye ud. Hvis ikke du før har set resultatet af en algebehandling, bliver du overrasket over, hvor stor en forandring det kan skabe.

En algebehandling kan du også få til både dit tag og dine husmure. Det er alt sammen noget, der virkelig kan pynte på din husfacade.