Står du overfor en begivenhedsrig dag, hvor alt helst skal spille, bør du overveje at bestille mad ud af huset. På den måde slipper du for at tonse rundt i køkkenet og kan i stedet koncentrere dig om værtskabet –  samtidig med at du sikrer dine gæster en velsmagende middag. Uanset hvor stort eller småt selskabet er, findes der løsninger, der imødekommer jeres ønsker til menuen. Læs med her og find dit foretrukne koncept til mad ud af huset

Catering

Er I et stort middagsselskab, kan du med fordel vælge catering. Med catering kan du få lige præcis det antal kuverter, som du ønsker – og få leveret lige til døren. Du slipper altså for at trække væk fra selskabet og kan i stedet fokusere fuld ud på det gode værtskab. Det er heller ikke altid, at ens forventninger til maden stemmer overens med ens kokkeevner – og det kan derfor være en nem og delikat løsning af få nogle professionelle til at stå for maden. Ved catering vil du ofte kunne vælge mellem flere menuer eller have mulighed for at skræddersy din helt egen. For eksempel er nordisk catering et populært valg inden for catering, der inkluderer rene og gode råvarer, som kan findes i den skandinaviske natur. Ofte vil der indgå sæsonens skønne råvarer, der uden tvivl vil efterlade stort indtryk hos dine spisende gæster. Velbekomme!

Take-away 

Er I nogle venner eller par, der gerne vil dele glæden ved at kokkerere uden at bruge timevis i køkkenet og samtidig være sikret en velsmagende middag? Så er take-away svaret på jeres bønner. Når vi siger take-away, mener vi ikke en pizza fra det lokale pizzeria. Derimod er der tale om velsmagende mad og tre-retters fra lækre restauranter, der leverer take-away, som kort skal tilberedes og anrettes – som stod I selv for maden. Der går ofte en del tid med planlægning, indkøb, forberedelse og tilberedning af maden – men med denne form for ‘dinner prep’-koncept, det det muligt at spare tid i køkkenet, uden at det sker på bekostning af den gode smag. Når du henter maden, vil du som regel opleve, at restauranterne har pakket maden i forskellige bøtter. Hertil får du en form for vejledning, der fortæller hvordan du skal sammensætte og færdig-tilberede de enkelte elementer. Det er især under corona, at det er blevet populært at bestille mad ud af huset på denne måde.