Skal du være sammen med din veninde, men i ved ikke hvad i skal lave? Så har vi fundet 10 ting, som i kan lave, som er sjove, hyggelige og måske anderledes end, hvad i plejer at lave når i er sammen.

Her får du listen og så kan du læse mere nedenfor:

Hvad kan man lave med sin veninde listen:

  1. Spa dag
  2. Picnic
  3. Make-over dag
  4. Movie night
  5. Drive In
  6. Sunset view
  7. Lave til middag
  8. Tage på Café
  9. Have brunch
  10. Lave en podcast klub

 

Spa dag

Lav en spa dag. I kan selvfølgelig betale jer til en professionel spa dag på et spa resort, men i kan også nemt lave en spa dag derhjemme. Find jeres yndlings ansigtsmasker, neglelak, fodmasker, hårmasker frem og stil det op så det ser indbydende ud. Find noget vand og put evt. noget frugt eller agurk i vandet. Gør nogle små håndklæder våde og varm dem i mikrobølgeovnen til de bliver lune. Find også gerne jeres morgenkåber frem, hvis i er indehavere af sådan nogle. Yderligere kan i tænde nogle duftlys, for at give en ekstra spa stemning. I denne spa kan i gøre hvad der passer jer, såsom at se film, høre højt musik, træne, lave yoga mm. alt imens i holder spa dag.

Picnic i en park, skov, have osv.

Pak en lille madpakke med frugt, håndmader, pizza, snacks eller andet. Tag derudover noget at drikke med og tag evt. en lille højtaler med. I kan gøre det i jeres egen have, i en park, på stranden, i skoven og en masse andre steder. Så tag din veninde, et tæppe og en kurv under armen og så er i klar til at holde en hyggelig picnic.

Make-over dag

Selvom i ikke ønsker at lave en make over, kan det være sjovt at lade som om. I kan gå ud og kigge på tøj til en anderledes make-over, ligge jeres makeup anderledes end i plejer, prøve nye styling metoder til jeres hår eller lignende. Det er meget sjovt at prøve nye ting af, uden at det er perment. Så prøv noget anderledes tøj end i normalt ville prøve, lig jeres makeup anderledes og måske finder i faktisk noget i godt kan lide.

Movie night

Vælg en film, som både din veninde og du gerne vil se, find nogle popcorn frem og nogle tæpper eller dyner. Du kan med fordel tænde nogle lys rundt omkring for at lave en hyggelig stemning. Nu er I klar til at se filmen i hyggelige omgivelser. I kan også aftale en bestemt film genre eller tema  inden i mødes og lave jeres movie night i det tema i nu har valgt for at gøre det lidt anderledes end bare at se en film.

Drive-in biograf

At tage i drive-in biograf er så hyggeligt. Det er hyggeligt fordi I kan snakke under filmen, hvis I har lyst til det, uden der er nogle som forstyrrer jer. Tag nogle tæpper eller dyner med, lidt frugt og snacks og noget at drikke, så er i klar til en hyggelig veninde aften både med snacks, hygge, film, girl talk og dyner. Hvad mere har man brug for?

Sunset view i bilen (evt. stranden)

Kør ud og se solnedgangen ved stranden. For det første er køreturen derhen hyggelig, hvor i kan skråle med på jeres yndlingsmusik og få snakket. For det andet er en solnedgang bare smukkere ved vandet. Tag nogle dyner med og lig jer til rette i bagagerummet og åben bagklappen og nyd det smukke syn med din gode veninde. I kan med fordel tage lidt snacks med. Ellers kan i køre derud i god tid og lave mad over en engangsgrill og senere ligge jer ind i bilen og nyde solnedgangen sammen. Hvis i ikke har en bil til rådighed kan i tage en bus til et sted, hvor der er noget vand, det behøves ikke nødvendigvis at være ved en strand, men solens spejling i vandet er helt klart et smukt syn, som er værd at se.

 

Lave til middag hos (lav en middag for din veninde)

Du kan lave en tre retters menu til din veninde. Det viser også din veninde, at du gerne vil bruge tid på at forkæle hende, og at hun betyder noget for dig. I kan også aftale, at i laver aftensmad til hinanden en gang i mellem også går turen på skift, så i begge to kan vise jeres køkken skills, men også jeres værdsættelse af hinanden.

Tage på café

I kan tage på cafe sammen. Det gør i måske i forvejen, men så bliv der længere end i plejer. Bestil noget drikkelse efter i har spist, så kan i sidde og snakke lidt. Ved, at i bliver siddende på caféen gør også, at i viser at i har tid til hinanden i stedet for, at man skynder sig videre efter maden.

Brunch (ude eller hjemme)

I kan enten gå ud og få en brunch, eller I kan lave brunch derhjemme. At lave brunch derhjemme behøves ikke at kræve så meget og det behøves ikke altid at være æg, bacon og pølser. Du kan lave nogle små lette anretninger som lakseroulade, små blinis med forskellig topping mm. Hvis i yderligere vil gå i full-on brunch mode, kan Mimosa være prikken over iét. Mimosa er både nemt at lave, og  så smager det himmelsk til en brunch.

Lav en podcast klub

Hvis i begge hører podcast kan i lave en klub, hvor i snakker om de forskellige i hører og måske anbefale hinanden nogle. Efter noget tid, vil i kunne snakke om en podcast i begge finder interessant og finde endnu et nyt punkt i kan tale om. Podcast klubben behøves ikke at være en fast dato, men det kan være en god ide, hvis man aftaler, at man skal have mindst en anbefaling med til næste gang i ses og kort forklare, hvad den handler om. Dette kan selvfølgelig også være en bogklub, artikelklub, serieklub osv. Det skal blot være noget i har tilfælles.

Hvad kan man lave med sin veninde? Dine forslag:

Kom endelig med forslag nedenfor til hvad man ellers kan lave med sin veninde.

Protip: Din veninde og dig kan også planlægge en fødselsdag, bryllup eller en anden festlig begivenhed i skal afholde i fremtiden. En stor del af planlægningen til en fest er selvfølgelig at finde smukke omgivelser og et sted, der kan sætte rammerne til den perfekte fest. Til at få inspiration til hvor i kan afholde jeres fest (fødselsdag, bryllup eller lignende) anbefaler vi at bruge EventButler.