De vigtigste guides og hacks

Her på Max Press har vi både en masse fede og dejlige artikler, men vi har også nogle artikler, der er markant større og mere dybdegående. De har langt mere præg af at være guides, manualer og baggrundsartikler. Dem kan du finde nedenfor. De er listet i alfabetisk rækkefølge.

Fodboldstøvler – Sådan vælger du de rette fodboldstøvler

Fodboldstøvler – Når du skal spille fodbold, så har du brug for fodboldstøvler. Så simpelt er det, og så alligevel ikke. Der er stor forskel på fodboldstøvler. For det første er der en række forskellige store virksomheder, der kæmper om at være de bedste til at lave fodboldstøvler, og her er der 3 meget store spillere, og det er Nike, adidas og Puma. Så er der overvejelsen over hvor på banen du skal spille. Det er nemlig ikke de samme fodboldstøvler, der er ideelle i angreb, midtbane, på fløjen, i forsvaret og naturligvis som målmand. Den her guide hjælper dig igennem hvad du skal vælge af fodboldstøvler med gode referencer til andre kilder, hvor du kan læse videre.

fodboldstøvler

Kontorstol – Guiden til valg af kontorstol

Kontorstole – Hvor svært kan det lige være? Ud i IKEA og hente den billigste de har! Nej det er faktisk ikke særlig smart. Langt de fleste danskere bruger i dag rigtig mange timer i en kontorstol – og rigtig mange bruger også flere timer end hvad der er sundt i en kontorstol. Det kan for de fleste være en rigtig god ide at afsøge markedet for den rette kontorstol. Der er stor forskel på hvad du har behov for og hvad man får lov at spendere på en god kontorstol. Nogle bærer rundt på skader, der kan have stor betydning for hvilken kontorstol, der vælges og lignende.

kontorstol

Weird facts

Weird facts – Denne her side, der svarer vi på rigtig mange af danskernes spørgsmål. Det er dog de lidt mere skæve facts. Derfor navnet Weird Facts.

 

Denne side vil løbende blive opdateret med vigtige udgivelser.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top