Hvis du troede, at gokartstederne kan har åbent, når det er varmt i vejret, kan du godt tro om. Også om vinteren er der mulighed for at bruge de gode indendørs baner eller store udendørs gokartbaner og få brændt benzin og adrenalin af!

For selvom vi i Danmark har en tendens til at forbinde sjove og kulturelle udbud med sommer, og mere stilfærdige aktiviteter med vinter og julen, så er det ikke tilfældet. Du kan nemlig stadig få lov til at placere din krop i en gokart og træde speederen i bund!

Gokart i koldt vejr

Hvis det er bidende koldt, skal du naturligvis overveje, om du har lyst til at opholde dig udendørs. Men inden du tænker nej, så huske at du kan køre med masser af varmt tøj, ligesom du har handsker, racerhue og hjelm på. Du er med andre ord godt dækket ind – og kroppen skal nok generere varme, når først gokarten er i gang og adrenalinen pumper.

Vælger du at køre på en indendørs gokartbane, er du godt beskyttet mod vind og evt. regnvejr. Indendørs baner kan være rigtig sjove, og det er en glimrende mulighed for at komme ud med dine venner og foretage jer noget sjovt.

Ulempen ved at køre på en indendørsbane kan dog være, at det føles lidt ”arkade”-agtigt, forstået på den måde, at oplevelsen ikke er så autentisk.

Det er den til gengæld, hvis du kører på en stor udendørs gokartbane. Her har du vejrforholdet at tage hensyn til, hvilket betyder, at vind og evt. et regnglat underlag kan blive en del af miljøet, som du så må tilpasse taktikken til. Netop det er med til at gøre oplevelsen mere autentisk, ligesom følelsen af at køre uden lukkede vægge gør det sjovere.

I sidste ende kan dit valg afhænge af den pågældende dags vejrudsigt, men uanset valget, er der sjov og fart over feltet i vente!

Vores bedste råd er at holde øje med netop vejret og derudover klæde dig på til forholdet. Der er ingen grund til at vente til sommeren med at køre, se blot at komme afsted.