Find en låsesmed tæt på dig

Har du brug for hjælp fra en låsesmed? Det er heldigvis ikke altid fordi, man har smækket sig selv ude, at en låsesmed kan være relevant. Det kan være, I er flyttet i en bolig, hvor I godt kunne tænke jer at skifte låsene. Hvis der er tale om en ældre bolig, hvor yderdørene måske aldrig er blevet skiftet tidligere, er låsene formentlig også af ældre dato – og så lever de måske ikke op til de sikkerhedsstandarder, der findes.

Hvis I gerne vil have gjort noget ved det, kan I kontakte jeres lokale låsesmed i Odder, så I kan få set på tingene sammen. Her vil I kunne få anbefalinger om, hvilke låse der er bedst på markedet, samt hvordan I bedst sikrer hjemmet. Der er forskellige sikkerhedsklassificeringer, nøgler kan inddeles i – og selv uden at have en låsesmed ved hånden, kan I sammenligne jeres nøgle med billeder online for at vurdere, hvor sikker jeres lås egentlig er.

Når uheldet er ude

Selvom det er rart at vide, at man har en låsesmed, der kan hjælpe med opgaver som nye låsesystemer, kan man også være uheldig at få låst sig selv ude. Det gælder specielt dig, der måske bor i en lejlighed, der har smæklås – så er risikoen for, at nøglen ligger indenfor, efter du har lukket døren, altid til stede.

Af samme årsag har mange låsesmede også døgnservice, så selvom du kommer hjem sent om aftenen og opdager, at du har mistet nøglen, eller måske endda kan se, at den ligger indenfor på spisebordet, så kan du blive låst ind i din bolig igen ganske hurtigt. Det er de færreste, der har lyst til at bruge en nat på fortrappen, til der kommer en anden, der har ekstranøglen. Går låsen ofte i baglås, kan du også få kigget på det og vurderet, om den skal skiftes.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top