Lidt tips og ideer til hvad dig og din partner kan lave/gøre for at få pustet liv i forholdet efter den altid meget stressende jule og nytårs sæson.

 

Gaver er altid godt!

Selvom det lige har været gavesæson, kan en lille romantisk gave være en rigtig god måde at sige du holder af ham eller hende. Faktisk netop fordi det har været jul, vil en gave nu her være perfekt, da det vil komme meget bag på din partner. Som mand kan du komme utrolig langt med en stor bukket blomster. Hvis du ikke lige har givet blomster til din kæreste før, så frygt ej! De fleste blomsterhandlere plejer at være rigtig gode til at hjælpe med at finde en god bukket. Et lille smykke kunne også være en god gave. Og det behøver ikke at være et dyrt smykke. Faktisk behøves gaven slet ikke være dyr. Det handler mest af alt om at du har tænkt på din partner. Til manden kunne det være billetter til den der film han gerne ville se i biografen. Medmindre det er året horror film med gys og splatter, så bør du også tage med derind, så ikke kan være mere sammen. En anden måde at finde ud af hvad man skal give, er at spørge til julegaverne. Der er stor sandsynlighed for at din partner ikke fik alle de gaver som han/hun ønskede sig, og det er derfor en gylden mulighed for at give din partner lige det de manglede.

Weekend fri

Vi er lige overstået den mest romantiske men samtidig mest stressende periode på året, nemlig julen og nytåret. Det er en periode, som kan være meget krævende, for mange forhold, rundt omkring i det danske land. Og det er uanset om man har børn eller ej. Det kan derfor være en rigtig god ide herefter, lige tænke over hvad man kan gøre for gøre sin partner. Eller hvad I kan gøre sammen. Det kan være en god ide at få lidt tid væk fra hinanden, og når i så er sammen, så få noget kvalitetstid sammen. I har helt sikkert skulle stille op til en masse ting over juleperioden, som i måske ikke lige har følt for, såsom at mødes med svigerfamilien! Derfor kunne i passende tage tid af til jer selv. En lille weekend ferie ud i det danske land. Der er mange smukke og romantiske godser rundt omkring i Danmark, som kan giver jeg en dejlig afslappende weekend. Eller måske en weekend tur til et naboland? Og hvis i virkelig er på udkig efter, at slappe af kan du på Marienlyst både få den afslappende atmosfære som på et gods, og få et af Danmarks bedste spaophold. Så der er masser af muligheder for at få en afslappende weekend.

 

Sex

Sex er meget vigtigt i et forhold. I hvert fald for langt de fleste. Det er derfor vigtigt at man husker at dyrke det. Bare det at komme ud på et hotel og ligge lidt i spaen og røre ved hinanden kan være meget ophidsende og godt for jeres sex. Det kan også være at i har brug for noget mere til at pifte jeres sexliv lidt op. Det kunne være sexlejetøj, udklædninger eller måske en lille smule ’’50 shades of grey’’.
Har man været sammen længe, kan sex hurtigt blive det samme. Derfor er det slet ikke unormalt at prøve nye ting. Det bliver faktisk mere og mere normalt. En nem måde at gør det på er at sætte jer sammen ned ved computeren og gå ind på en Sexshop og se, om der ikke var noget spændende, som lige kunne gøre det lidt sjovere i sengen. På den måde kan man også finde ud af hvor hinandens grænser går.