Et struktureret lager

Det er vigtigt at have god struktur på dit lager, hvis du har mange ting at opbevare. Uanset hvilket erhverv du har – såfremt du er vant til at navigere rundt på et lager, så kender du sikkert til følelsen af, at det hele hurtigt kan blive lidt uoverskueligt, hvis der ikke er orden på sagerne. Det er langt det nemmeste, når du har overskuelige værkstedsreoler, samt en god kategorisering og opdeling på værkstedet. Det gør det langt nemmere hurtigt og effektivt at finde de varer, som du skal bruge. Du kan læse med her og få lidt inspiration til, hvordan du kan indrette dig godt på dit lager.

En god oversigt på computeren, som passer til dine reoler

Til at starte med er det naturligvis en god ide at have et overblik over, hvad du har på dit lager. Det kan ske, at du har en ekstern fil på din computer, hvori du har registreret alle de ting, som du har opmagasineret. Du kan med fordel navngive dine værkstedsreoler, så de matcher navnene, som har på kategorierne på din computer. På den måde kan du nemt finde ud af, hvor dine varer er henne, og hvor mange af dem du bør have på dit lager.

Sørg for at udnytte dine kvadratmeter

Hvad enten du har en stor lagerhal eller en lille lagerhal, så giver det mest mening, når du udnytter pladsen bedst. Det gør du ved at have gode værkstedsreoler, en struktureret opstilling af dem, og en effektiv måde at komme rundt på. Måske har du dig nogle små værkstedsmaskiner, hvorpå du kan køre rundt, og nogle gode vogne, så du nemt kan transportere alt fra dæk til papkasser. Hvis du er blevet inspireret til at få optimeret jeres lager, så kan du jo på næste personalemøde høre dine medarbejdere, hvad de har i tankerne. Sammen kan I lægge en fælles god plan for jeres store lager.

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top