Den danske sexshop belugi.dk er ifølge sammenligningssiden dildo-priser.dk Danmarks billigste. Det kommer ikke bag på ejerne, da de er gået efter at købe direkte hos producenterne. Udover sexlegetøj leverer belugi.dk også kyndig vejledning, da den ene af ejerne er uddannet sexolog.

Når du skal købe noget, tjekker du typisk prisen på nettet. Det kan du nu også gøre med sexlegetøj på dildo-priser.dk. De har netop udgivet en opgørelse over 10 sexshops i Danmark, der viser, at webshoppen belugi.dk overordnet set er den billigste i 2018.

Grunden til, at de er billigst, mener den ene  af ejerne, Mik Oddershede, er, at de startede op i alle fire nordiske lande samtidig. Dermed kunne de købe ind direkte hos producenterne og slap dermed for fordyrende mellemled. Derfor er han heller ikke overrasket over, at de er endt med at være Danmarks billigste sexshop i 2018.

Professionel vejledning og guides af en sexolog

Mik Oddershedes medejer, Marie Oddershede, er uddannet sexolog. Hun mener, at noget af det, der adskiller deres sexshop fra andres er, at hun kan give en helt anden form for vejledning ud fra sin uddannelse.

Derudover er det også hende, der skriver de guides, der findes på sexsidens blog. Det er også med til at sikre en mere professionel form for vejledning.

Kilde: https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/derfor-vinder-ny-sexshop-paa-pris/7081032