Den komplette guide til herrebriller

At vælge briller kan for mange mænd være en stor og overvældende opgave. Med mange forskellige stilarter, former og materialer at vælge imellem kan det være svært at vide, hvor man skal begynde. Men med nogle enkle gode råd er du faktisk godt på vej til at finde dit perfekte brillestel til herrer:

Gå ikke ned på holdbarhed og kvalitet
Når det kommer til brillestel, er det afgørende at prioritere kvalitet og holdbarhed. Brillestel lavet af materialer som acetat, titanium og rustfrit stål er populære valg, da de er kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed overfor slid. Samtidig er materialerne lette, så du vil opleve, at brillestellene er behagelige at have på. Komfort og en god pasform er nemlig også afgørende for, om du bliver glad for brillestellet.

Tidsløse brilletrends til mænd
Langt de fleste af os har det samme brillestel i et par år – derfor kan det være en god idé at gå efter briller i et tidsløst design, så du er sikker på, at du også er glad for dit brillevalg næste år. Brillestel i pilot-faconen, som du sikkert kender fra filmen Top Gun, er en klassiker til mænd, der fås i både metal- og acetat-look. Firkantede briller klæder langt de fleste mænd og kan være det ’sikre valg’, da de firkantede briller passer til både afslappede og formelle lejligheder.

På nytsyn.dk finder du et stort udvalg af brillestel til herrer, som du kan lade dig inspirere af. Du kan samtidig reservere dine favoritbrille online og prøve dem i din lokale Nyt Syn butik, hvor du kan få personlig vejledning af kyndige optikere.

Brilleglasset er vigtigt
At vælge brilleglas, der passer til din livsstil og dagligdag, er vigtigt, når du skal have nye briller. Det kan være en gode idé at overveje, hvilke situationer du kommer til at bruge brillerne i. Tilbringer du mange timer foran computerskærmen, bør du overveje en computerbrille. Læser du meget eller udfører præcisionsarbejde, kan en læsebrille være den rette løsning for dig. Er du ofte fysisk aktiv, bør du gå efter robuste og fleksible briller – eller en kombination af briller og kontaktlinser, så du altid har den optimale synsløsning i alle situationer.

Med kvalitetsglas fra den tyske glasleverandør ZEISS, er du sikret tynde og slidstærke brilleglas, som giver dig et skarpt syn. Du kan altid booke tid til en gratis synstest hos din lokale Nyt Syn optiker, som vil rådgive dig i, hvilket brilleglas der vil være optimalt for dig.

Nyt Syn er en dansk frivillig optikerkæde med 66 butikker fordelt over hele landet. Nyt Syn har etableret et tæt partnerskab med den internationale glasleverandør ZEISS. Nyt Syn har skabt et brand, der står for faglighed, passion og høj kvalitet. Læs mere her: www.nytsyn.dk

Andre artikler fra MX Press

Scroll to Top