Det gode ved selv at bygge et hus er, at du får det lige præcis sådan, som du gerne vil have det. Du har mulighed for selv at bestemme, hvordan din fremtidige bolig skal se ud. Dog er det også en langvarig og besværlig proces, hvis du bygger et fuldkommen specialtegnet hus.

Derfor kan du vælge en mellemvej, hvor du springer nogle trin over, men til gengæld stadig får indflydelse på dit nye hus. Du kan nemlig vælge at bygge et typehus.

Kom hurtigere i gang med at bygge

Et typehus er et hus, der bliver bygget ud fra en bestemt skabelon, som bliver brugt til flere huse. Det er derfor et hus, der minder om en række andre huse, men som du alligevel kan gøre til dit helt eget ved individuelle ændringer og tilvalg. Det gode ved et typehus er, at dit valgte byggefirma allerede har de nødvendige godkendelser og beregninger, hvilket resulterer i, at dit hus bliver bygget langt hurtigere end et specialtegnet hus.

Gør dit hus unikt med ændringer og tilvalg

Der er en masse ting, der er besluttet på forhånd, når du bygger et typehus, men der er samtidig også en masse, som du selv har indflydelse på. Dit valgte byggefirma præsenterer dig for en lang række valgmuligheder, så du har mulighed for at skabe dit eget unikke hus. Et typehus er mange forskellige ting, så der er masser af muligheder.

Spar penge ved at vælge et typehus

Hvis du skal vælge imellem et typehus og et specialtegnet hus, skal du f.eks. overveje de økonomiske fordele ved at vælge et typehus. I og med det er et hus, der minder om en række andre huse, er det langt billigere at bygge for et byggefirma end et helt unikt hus, der kun findes ét af.