Dette er sponsoreret indhold

Trænger dit hjem til at blive piftet lidt op udefra? Så er du kommer til det rigtige i sted. Her i det følgende finder du tre tips til, hvordan du skaber en smukkere husfacade. De er hverken besværlige eller dyre, og det er derfor nogle tips, som alle kan nyde godt af uanset budget.

Tag et kig på taget

Et af de første steder som du bør tage et kig, når det kommer til at skabe en smukkere husfacade, er taget. Taget har stor betydning for det samlede indtryk, da en nymalet mur kan ødelægges fuldstændig, hvis taget ser rodet og grimt ud. Derfor er det bare med at komme i gang med at gøre taget i stand. 

Hvis ikke der er huller eller andre skader på taget, kan du foretage en tagrens. Dette kan du klare på egen hånd, men vil du helst være fri og opnå det bedste resultat, er det bedre at kontakte eksperter inden for tagrens Kalundborg.

Der er flere gode grunde til at få foretaget en tagrens og på anden vis pleje taget. For det første bidrager det til en flot facade, og for noget andet hjælper det til at holde taget ved lige, så det holder de næste mange år frem. Jo bedre du passer på dit tag, jo længere tid holder det.

Fiks vinduer, døre og mur

Det næste du skal tage dig af, er resten af din facade. Det vil sige, vinduer, døre og mur. Tag først og fremmest et kig på muren. Skal den rengøres eller males? Hvis ja, er dette de første ting, som du skal klare. Når der er styr på muren, kan du gå videre til vinduer og døre. Disse skal selvfølgelig også rengøres og pudses. Hvis der er tale om træ, skal dette pleje og males. Der er ikke noget flottere, end når et hus lige er blevet malet. Når dette er tilfældet, ser det splinternyt ud.

Glem ikke indkørslen

Sidst men ikke mindst må du endelig ikke glemme din indkørsel. Det vil sige, hvis du har fliser, skal disse renses og gøres fri fra ukrudt. Har du grus, skal der fyldes på og rives, så det ser ordentligt ud igen. For at sætte prikken over i’et, er det også en god ide at plante buske og blomster enten i jorden eller i krukker rundt om huset. Har du hegn omkring huset, skal dette selvfølgelig også renses, plejes og males.