Apple iPad Pro-serien er den ekstra lækre iPad til professionelt brug. Så hvorfor ikke forkæle den og dig selv med et ekstra lækkert iPad Pro 10,5” cover? Det sætter et mere eksklusivt præg på din iPad Pro. Samtidig beskytter det din investering bedre end de almindelige covers, du kan købe med ”fra fabrikken”. Få inspiration her!

Apple iPad Pro serien er den ”professionelle” og derfor noget mere ressourcestærke iPad. Det gælder ikke kun, når det kommer til regnekraften og kapaciteten. Lyden og skærmen er også bedre og større end den normale iPad.

Samtidig var iPad Pro-modellerne de første iPads, som understøttede den særlige Apple Pencil. Apple Pencil tilføjer skriftgenkendelse og mere nøjagtige tegnemuligheder til iPad’ens muligheder. I dag er det også muligt at anvende Apple Pencil med den almindelige iPad. Altså hvis du anskaffer dig den nyeste version.

Den dyreste iPad til dato

De to iPads i iPad Pro-serien på henholdsvis 10,5” og 12,9” er samtidig de dyreste iPads, Apple har lanceret til dato. De koster det samme som en hæderlig bærbar computer.  Til gengæld er de væsentlig mere anvendelig og knapt så klodset at have med dig på farten.

Men samtidig er de også større – både når det gælder skærm og vægt. Det gør dem væsentligt mere udsatte for ridser og for at blive tabt, når du har dem med dig. Det har de fleste hele tiden, når de først har fået en iPad Pro i hånden.

Beskyt din dyre iPad Pro med et lækkert cover

Derfor er det en god ide at anskaffe et cover, der kan beskytte din iPad Pro. Her tilbyder Apple den sædvanlige løsning med det foldbare frontcover. Problemet med det er dog – ligesom til den almindelige iPad – at det ikke beskytter hverken kanter, hjørner eller bagsiden af de større Pro-modeller.

Her giver et heldækkende cover en meget bedre beskyttelse. De dækker nemlig både for- og bagside og virker i princippet lidt lige som et stift omslag på en bog. Samtidig har de fleste heldækkende covers mulighed for at blive brugt som stander, hvis du skal bruge din iPad Pro til at se film. Det giver dig en virkelig fed oplevelse. Og det er netop på grund af den bedre skærm og den meget bedre lyd.

Stander-funktionen kan naturligvis også bruges, hvis du har valgt at stille iPad’en op. Qua du har tilsluttet et BlueTooth-tastatur, du kan skrive på i stedet for skærmtastaturet. Så fungerer iPad Pro’en næsten lige som en bærbar computer, dog uden mus.

Det gør et heldækkende cover til et endnu smartere og mere funktionelt valg, der kan gøre din iPad Pro til en endnu mere praktisk følgesvend i hverdagen. Også selv om det fylder en smule mere end de traditionelle front- og backcovers og øger vægten en smule på iPad’en.

Lad være med at købe cover sammen med din iPad Pro

Det nemmeste er selvfølgelig at bestille cover samme sted, som du køber din iPad Pro. Problemet er bare, at de steder hvor de sælger iPads, oftest sælger covers meget dyrere end andre steder. Det er fordi det er et nemt mersalg, og har en bedre avance end iPad’en.

Vælger du i stedet en specialbutik, der ikke sælger andet end covers til mobiler og tablets, finder du dem til en meget billigere pris. Samme sted kan du tit også købe andre beskyttelsesprodukter, som f.eks. beskyttelsesfilm til skærmen og så videre.

I specialbutikkerne er det ikke ualmindeligt, at du kan få et fulddækkende cover til din iPad Pro for samme pris, som du skal give for skærmfilm eller et simpelt cover. Det vil sige covers der kun beskytter enten for- eller bagsiden på din iPad Pro. Eller købe et heldækkende cover i ægte læder til samme pris som et plastcover koster hos en iPad-forhandler.

Prøv f.eks. at se, hvad et iPad Pro 10,5” læder-cover hos Coverbutik.dk koster i forhold til, hvad du skal give for dem hos Apple, humac eller nogle af de andre Apple iPad-butikker.

Der findes mange forskellige iPad Pro 10,5” covers i specialbutikkerne

Specialbutikkerne findes oftest som webshops på nettet, ligesom der findes enkelte fysiske butikker og en enkelt kæde, der har specialiseret sig i netop covers og andre tilbehørsprodukter til smartphones og tablets.

Her kan du både finde de samme iPad Pro 10,5” covers, som forhandlerne af iPads sælger, plus en masse andre og måske mere specialiserede covers med f.eks. indbygget tastatur eller lignende. Tastaturet forbindes til iPad’en via Bluetooth. De fås i samme kvalitet som de rigtige Apple-tastaturer. Altså få du et tastatur, der er til at holde ud at arbejde på, og som du nemt kan tage med dig – også hvis du ikke har en taske med til at opbevare iPad og tastatur i.

Specielt når det gælder heldækkende covers, er der masser af muligheder, uanset om du er til blomstermotiver, superhelte eller måske bare vil have et neutralt og stilfuldt cover, der ikke vækker den store opmærksomhed, når du er ude hos en kunde til salgsmøde. Prøv for eksempel at se de mange bud på heldækkende iPadPro 10,5” covers hos denne forhandler.

Så udbuddet af covers til iPad Pro 10,5” og 12,9” er væsentligt større hos specialbutikkerne. Her finder du covers i enhver tænkelig farve, med forskellige motiver og i alle mulige materialer. Du kan tilmed finde covers, der er så hårdføre, at de på det nærmeste er godkendt til militært brug. Det gør det også muligt for dig, der arbejder om kørende reparatør eller maskinfører, at finde et cover der kan holde din iPad Pro pæn og ridsefri.

De virkelig luksuriøse covers

Selvfølgelig findes der også cover-butikker, der har specialiseret sig i mere luksuriøse covers. Her er der fokus på kvalitetsmaterialer, ekstravagance og eksklusivt design.

Det gælder f.eks. de covers, du kan købe hos navn Lux-Case. Navnet på webshoppen siger meget klart, hvad det er, de sælger. Det er designercovers til f.eks. bilnørden eller mekanikeren eller til andre afgrænsede målgrupper.

Andre forhandlere har også bud på luksuriøse covers, der har mere bred appeal. F.eks. til mellemlederen, direktøren eller sælgeren. De vil gerne klæde deres iPad Pro lige så pænt på, som de selv går klædt.

Så uanset hvad du er til for et cover, finder du det største udvalg på nettets specialbutikker.