Drømmer du om at bruge mere tid i soveværelset, og her tænker vi ikke på at sove, kommer vi her med fire genstande, der kan vise sig at være helt uundværlige.

Egentlig har du jo bare brug for en seng i soveværelset. Men hvis du gerne vil sætte lidt fut i dit sexliv, kan der være nogle andre genstande, der kan være nødvendige. I denne artikel får du vores bud på fire genstande, som du bør anskaffe i 2018, hvis du gerne vil have gang i dit sexliv – eller bare forføre din elsker på en ny måde. Rådene er både til mænd og kvinder, der gerne vil prøve noget nyt i 2018.

Åbne trusser

Åbne trusser bliver også kaldt for bundløse trusser og er lige præcis trusser, der er åbne i bunden. De kan fås i en lang række forskellige varianter. Det er dermed både muligt at få hipsters, G-strenge og almindelige trusser. Derudover kan du også få nogle, der er lavet med en perlestreng, der går ind mellem kønslæberne. Både mænd og kvinder finder åbne trusser meget sexede, og det er derfor helt klart nogle, der kan være med til at give dit sexliv et skub. Læs mere om åbne trusser her.

bundløse trusser

Massageolie

Massage er en perfekt måde at starte et forspil på. Det er rart at blive rørt ved og kan løsne op for nogle af de spændinger, du har i kroppen. På den måde bliver du dejligt afslappet og smidig. Det er jo et godt udgangspunkt for sex.

For at kunne give en god gang massage er det vigtigt, at du har en god massageolie stående i soveværelset. Det er ikke til at vide, hvornår I får lyst til at massere hinanden.

Gode højttalere

Nogle, særligt kvinder, vil helst have så få højttalere i deres hjem som muligt. Men du bør nu alligevel overveje at få nogle installeret i soveværelset, hvis du ikke allerede har det. På den måde kan du sætte noget lækker musik på. Det kan være lige præcis det, som I har brug for til at komme i stemning.

Musikken kan også hjælpe jer til at dække over, hvad det egentlig er, I har gang i. Hvis I har hjemmeboende børn eller bor sammen med andre, hvor det ikke kommer dem ved, at I har sex, er det perfekt, at I kan camouflere det med musik. I dag findes der en lang række forskellige højttalere. Mange af dem er meget små og kan forbindes til din smartphone.

Terninger eller spil

Hvis I mangler inspiration til, hvordan I kan udfordre jer selv lidt, kan det være en god ide, at I køber nogle terninger eller et spil. Når I kan dække jer ind under, at det jo er spillet eller terningerne, der bestemmer, at I skal gøre sådan og sådan, kan det være nemmere for jer.

Der findes en lang række forskellige former for spil og terninger, der er særligt rettet mod at udfordre jer i forhold til sex. I kan dog også bare bruge en almindelig terning eller et andet spil og så selv finde på regler for, hvad de forskellige øjne eller felter skal betyde.